Wat was het een fantastische dag!

Open Bedrijvendag 2018, het was geweldig!

We zijn trots dat er zoveel bezoekers zijn geweest en willen jou/jullie dan ook bedanken dat je ons mooie bedrijf hebt bezocht. Hieronder vind je een kleine sfeerimpressie, geniet nog even met ons na...

We hebben nog 2 interessante vacatures. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ken je iemand? Wij zoeken een enthousiaste collega voor de functie van Monteur en Servicetechnicus. Kijk snel in het menu en reageer!

Welkom

Grondboorbedrijf Haitjema B.V. Dedemsvaart is een erkende specialist in totaaloplossingen op het gebied van grondwaterwinning, grondwaterbeheer en energieopslag in de bodem. In ruim 110 jaar heeft Haitjema B.V. een ruime kennis en ervaring opgebouwd en hebben wij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten in binnen- en buitenland.

Dankzij de jarenlang opgebouwde vakkennis en ervaring mag Haitjema B.V. zich zonder meer specialist noemen op het gebied van onder meer:

  • Verticale grondboringen toegepast voor waterwinning
  • Bodemonderzoek
  • Bronbemaling
  • Energieopslag in grondwater inclusief de bijbehorende installatietechniek
  • Onderhoud en servicewerkzaamheden.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Kiest u voor Grondboorbedrijf Haitjema B.V. dan kiest u voor één bedrijf, één naam voor al uw vragen en opdrachten op het gebied van grondwater.