Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij helpen graag mee om duurzame energieoplossingen aan te dragen en mee te denken en te werken aan de ontwikkelingen hiervan.

Haitjema heeft een uitgebreid netwerk van tevreden klanten. Onze klantenkring heeft vertrouwen in Haitjema en daar zijn we best trots op! Maar vooral willen wij dit zo houden en daarom zoeken wij een betrouwbare en enthousiaste collega met ervaring voor de functie van:

MONTEUR (M/V)

met de mogelijkheid om door te groeien naar servicemonteur

Het betreft een afwisselende en uitdagende fulltime functie die alle aspecten van bodemenergie en andere grondwaterinstallaties omvat.

De functie:
Als monteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van bodemenergie installaties en verricht je regeltechnische (Priva), elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden. Tevens los je storingen op en voer je reparaties uit. Het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen, communiceren met de klant, behoren tot de werkzaamheden. 

Wij vragen:
Een MBO opleiding richting elektrotechniek werktuigbouwkunde en/of gelijkwaardig werk- en denkniveau.  

Ons aanbod:
Wij bieden, naast een marktconform salaris en een arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Bouw en Infra, een prettige werksfeer in een team van enthousiaste, gedreven medewerkers in een dynamisch bedrijf met een goede naamsbekendheid.

Naast dat wij het belangrijk vinden dat je binnen de Haitjema cultuur past, vind je het een uitdaging om heel Nederland als werkgebied te hebben, ben je klantgericht, flexibel en in staat zelfstandig te werken.  

Interesse:
Ben jij op zoek naar een functie met doorgroeimogelijkheden in een prachtig en duurzaam vakgebied (bodemenergie) bij een gezond, onafhankelijk bedrijf, kom dan ons enthousiaste team versterken. Ook schoolverlaters worden gevraagd te solliciteren. 

Jouw sollicitatie, voorzien van uitgebreid CV kun je richten aan Haitjema B.V., t.a.v. de heer J.A. Hoekstra, Wisseling 10, 7701 GS Dedemsvaart. Voor informatie kun je contact opnemen met de heer Jeroen Hoekstra, j.hoekstra@haitjema.nl, 06-52506259. 

(acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)