Vacature Servicetechnicus

Wij helpen graag mee om duurzame energieoplossingen aan te dragen en mee te denken en te werken aan de ontwikkelingen hiervan.

Haitjema heeft een uitgebreid netwerk van tevreden klanten. Onze klantenkring heeft vertrouwen in Haitjema en daar zijn we best trots op! Maar vooral willen wij dit zo houden en daarom zoeken wij een betrouwbare en enthousiaste collega met ervaring voor de functie van: 

SERVICETECHNICUS (M/V) 

Het betreft een afwisselende en uitdagende fulltime functie die alle aspecten van service- en onderhoudswerkzaamheden omvat. Je kunt hierbij denken aan het onderhouden en optimaliseren van bestaande bodemenergiesystemen en het in bedrijf stellen van nieuwe systemen. 

De functie: 
Als servicetechnicus ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen en onderhouden van bodemenergie installaties. Je controleert de regeltechnische installatie, doet aanpassingen in de software van  gebouwbeheerssystemen en geeft adviezen. 
Tevens los je storingen op en voer je reparaties uit. Het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen, communiceren met de klant en directe collega’s, behoren tot de werkzaamheden. 

Wij vragen:
Een MBO opleiding en/of werk- en denkniveau, richting energietechniek/werktuigbouw/elektrotechniek. 
We vinden het een pré dat je kennis hebt van Priva (gebouwautomatiseringssystemen), beschikt over goede communicatievaardigheden en een proactieve, oplossingsgerichte werkhouding. Omdat zelfstandigheid wordt gevraagd, is minimaal 5 jaar werkervaring vereist. 

Ons aanbod: 
Wij bieden, naast een marktconform salaris en een arbeidsvoorwaardenpakket volgens de Bouw CAO, een prettige werksfeer in een team van enthousiaste, gedreven medewerkers in een dynamisch bedrijf met een goede naamsbekendheid. 
Naast dat wij het belangrijk vinden dat je binnen de Haitjema cultuur past, vind je het een uitdaging om heel Nederland als werkgebied te hebben, ben je klantgericht, flexibel en in staat zelfstandig te werken. 

Interesse: 
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een prachtig en duurzaam vakgebied (bodemenergie) bij een gezond, onafhankelijk bedrijf, kom dan ons enthousiaste team versterken. 

Jouw sollicitatie, voorzien van uitgebreid CV kun je richten aan Haitjema B.V., t.a.v. de heer J.A. Hoekstra, Wisseling 10, 7701 GS Dedemsvaart. Voor informatie kun je contact opnemen met Jeroen Hoekstra, j.hoekstra@haitjema.nl / 06-52506259.

(acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)