Erasmus Universiteit Rotterdam

Paul de Ruiter Architects

Erasmus Universiteit Rotterdam

Projectplaats: Campus Woudestein Erasmus Universiteit Rotterdam


Projectomschrijving:

Er is een masterplan WKO opgesteld, waarbinnen Haitjema tot nu toe 3 doubletten heeft gerealiseerd.

De eerste was de WKO ten behoeve van het MFO-gebouw (= Polakgebouw). Vervolgens is de WKO ten behoeve van het B-gebouw (= Bibliotheek) gerealiseerd en als meest recente de WKO ten behoeve van het L-gebouw (= Sanders-building).

Het zijn alle drie systemen welke zijn uitgerust met een zogenaamde clusterput in de terreinleiding, zodat er in de toekomst één of meerdere doubletten extra kunnen worden aangesloten.


Na de in bedrijf name van de verschillende bronnen afleversets verzorgt Haitjema ook het beheer en onderhoud aan deze systemen.

Via het Honeywell Gebouw Beheer Systeem is het mogelijk het bronnensysteem op afstand te beheren en te controleren. Tevens kan er dan snel actie ondernomen worden indien er toch storingen optreden. Er kan dan een analyse uitgevoerd worden zodat onze monteurs op locatie snel kunnen werken tot het verhelpen van de storing.

Met dagelijkse data-analyse monitoren we de installatie. Door waarschuwingsniveaus in te stellen, handelen we altijd boven het minimaal vereiste niveau.