Service & Onderhoud

Haitjema biedt u een totaal oplossing voor het onderhoud en beheer van uw broninstallatie(s). Haitjema Service & Onder-houd is volledig toegerust om preventieve onderhoudswerkzaamheden, maar ook correctieve en het regenereren van broninstallaties zelfstandig met eigen mensen en middelen uit te voeren.

Omdat Haitjema zelf al meer dan 100 jaar bronsystemen realiseert, hebben wij een grote expertise opgebouwd om deze bronnen efficiënt en duurzaam te onderhouden.
Haitjema beschikt over een uitgebreide werkplaats waarin alle specialistische gereedschappen gemaakt en onderhoud worden. Ook vinden hier prefab werkzaamheden plaats. Alles wat wij voor u maken, is van optimale kwaliteit en gemaakt van de beste materialen.
Van alle installaties die wij onderhoud, hanteren wij van de gangbare onderdelen een voorraad in ons magazijn. Zoals bijvoorbeeld van de bronpompen en injectiekleppen liggen deze in alle gangbare maten en capaciteiten in ons magazijn.
De Service & Onderhoud afdeling is ingericht om broninstallaties op afstand te besturen en te monitoren. Hierdoor kunnen wij snel storingen signaleren en onderzoeken en effectief herstelacties ondernemen. Uiteraard informeren wij u hierover vooraf en stemmen de te ondernemen acties met u af. Wij beschikken over een 24/7 storingsdienst.
Ook de jaarlijkse rapportages in het kader van de Waterwet, 5-jaarlijkse evaluatierapportages en werkzaamheden voor de BRL 6000-21 verzorgen wij graag voor u. 

Projecten