Bodemenergie


Haitjema is een toonaangevend bedrijf op het gebied van detailengineering, realisatie van bron tot energiecentrale, onderhoud en beheer en het compleet ontzorgen door het in stand houden van bodemenergie installaties.
Lees verder

Booractiviteiten

Al vanaf 1900 is Haitjema een betrouwbare partner als het gaat om totaaloplossingen voor grondwatertechniek. Haitjema: één bedrijf, één naam voor al uw vragen en opdrachten op het gebied van grondwatertechniek!
Lees verder

Service & Onderhoud

De afdeling Service & Onderhoud is volledig toegerust om uw grondwatersysteem of bodemenergie installatie volledig preventief te onderhouden, om u te voorzien van de juiste data om het rendement te verhogen. 
Lees verder

Haitjema Grondboorbedrijf

Haitjema B.V. in Dedemsvaart is een erkende specialist in totaaloplossingen op het gebied van grondwaterwinning, grondwaterbeheer en energieopslag in de bodem. In ruim 120 jaar heeft Haitjema een ruime kennis en ervaring opgebouwd en hebben wij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten in binnen- en buitenland.
Dankzij de jarenlang opgebouwde vakkennis en ervaring mag Haitjema zich zonder meer specialist noemen op het gebied van onder meer bodemenergiesystemen inclusief de bijbehorende installatietechniek, (drink)watervoorziening, geothermie, delfstoffen, bodemonderzoek, booractiviteiten en service & onderhoud.
Kiest u voor Haitjema dan kiest u voor één bedrijf, één naam voor al uw vragen en opdrachten op het gebied van grondwater!

VIeW MORE

Projecten