Bodemenergie

Haitjema is een toonaangevend bedrijf op het gebied van het complete ontwerp, de complete aanleg en het (lang)jarig garanderen, onderhouden of zelfs in stand houden van complete bodemenergie installaties. Ons specialisme in deze markt is de aanleg van grote en complexe grondwatersystemen van een ondergrondse energieopslaginstallatie (WKO) met open bronnen. Ook voor kleine en alle andere bodemenergiesystemen bent u bij Haitjema aan het juiste adres.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Drink)Watervoorziening

Al ruim 120 jaar is Haitjema uw betrouwbare partner als het gaat om het ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van grondwatersystemen. Of het nu gaat om de aanleg van een enkele brandput of complexe en/of kwalitatief betrouwbare grondwaterwinningen voor één van onze drinkwaterbedrijven of toonaangevende industrie. Als grootste zelfstandig grondboorbedrijf heeft Haitjema alle expertise en modern materieel en deskundig personeel voor het boren van uw bron tot wel 750 meter beneden maaiveld.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geothermie / Delfstoffen

Op basis van onze zeer allround en lange ervaring en kennis van boortechnieken en ondergrond  en wat daar mee te maken heeft, is Haitjema een belangrijke toeleverancier voor het uitvoeren van specialistische boringen en andere dienstverlening ten behoeve van geothermie en/of de winning van delfstoffen.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

Bodemonderzoek

Bodemonderzoek vereist specialisme, kwaliteit en het juiste materieel. Zaken die u in overvloed aantreft bij Haitjema.
Of het nu gaat om een proefboring, als verkenning voor een bodemenergie installatie, een onderzoeksboring voor de toepassing van nieuwe technologie of het aanleggen van een meetnet, Haitjema kan u van dienst zijn met modern materieel en gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Booractiviteiten

Of het nu gaat om de aanleg van een enkele boring of een compleet meetnet voor bijvoorbeeld het meten van bodemopbouw, grondwaterstanden, waterkwaliteit of seismische activiteit, de aanleg van brand- of sprinklerinstallaties, kwalitatief betrouwbare grondwatersystemen voor drinkwaterbedrijven of water gebruikende bedrijven of industrie. Haitjema kan u van dienst zijn met geohydrologisch vooronderzoek, ontwerp van de installatie, de realisatie en het beheer en onderhoud.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

Projecten