**Haitjema gaat voor emissieloos boren**
09 juli 2024

**Haitjema gaat voor emissieloos boren**

1,5 jaar geleden introduceerden wij onze volledig in eigen beheer gebouwde grote hybride boorwagen. De ervaringen zijn zo goed dat het nu tijd is voor een volgende stap.

Hierbij kondigen wij dan ook met trots de lancering aan van onze eerste volledig elektrische boorwagen. Een belangrijke stap richting verdere verduurzaming van de aanleg van bronnen. Onze volledig elektrische boorwagen biedt duurzame en efficiënte booroplossingen met oog voor volhoudbaarheid aan het werk. Volhoudbaarheid voor onze planeet, de natuur en de mens.
De nieuwe elektrische boorwagen is uitgerust met geavanceerde technologie die zorgt voor een stille en emissievrije werking. Dit biedt niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor de werkomgeving van onze medewerkers en de leefomgeving van onze klanten.
We zijn trots om onze klanten een groenere en efficiëntere optie te kunnen bieden. Met deze elektrische boorwagen zetten we wederom een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst.
De boorwagen zal vanaf nu beschikbaar zijn voor projecten door heel Nederland. We houden je op de hoogte zodra de eerste boring met onze nieuwe elektrische boorwagen is gemaakt!
Terug