26 maart 2020

Mededeling voor relaties en klanten m.b.t. Corona maatregelen

Volgens het lijstje van de Rijksoverheid behoort Grondboorbedrijf Haitjema B.V. , specialist in grondwatertechniek, niet tot de vitale bedrijven en voldoen onze werknemers dan ook niet aan het criterium van de vitale beroepen. Ondanks dat realiseren we ons terdege dat met name onze afdeling Service & Onderhoud in het geval van een storing aan uw bronwatervoorziening of aan uw systeem voor de levering van duurzame warmte en koude wel degelijk van vitaal belang voor u kan zijn.

O
p dit moment is onze dienstverlening nog op het peil zoals u dat van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om onze medewerkers dagelijks veilig te laten werken en gezond te houden. Daarvoor hebben we meerdere, soms vergaande aanvullende Corona maatregelen binnen ons bedrijf doorgevoerd bovenop de gebruikelijke landelijke maatregelen.

Als belangrijkste maatregel: 

Blijf te allen tijde op minimaal 1,5 meter afstand van andere personen.

Tevens:

  • Zijn er extra hygiënemaatregelen van kracht.
  • Rijden onze medewerkers niet meer samen in 1 voertuig.
  • Verblijven we voorlopig niet in hotels.
  • Werken vakmensen met een cruciale rol niet samen op 1 klus.
  • Werken onze technisch specialisten vanuit huis.

Binnen onze mogelijkheden proberen we hiermee onze specialisten gezond te houden zodat we u nu maar ook de komende weken en/of maanden adequaat van dienst kunnen zijn.

De afgelopen dagen hebben we zorgvuldig gekeken naar onze kritische voorraden van zowel de appendages als de pompen die frequent debet zijn aan de goede werking van uw grondwaterinstallatie. Daar waar nodig zijn extra items op voorraad genomen.

Uiteraard zijn en blijven we bereikbaar via de telefoonnummers en de e-mailadressen die u gewend bent.

Ronald Folders,
Directeur

Terug