Ontwikkel je talenten bij ons: diverse functies met groeimogelijkheden
12 juni 2023

Ontwikkel je talenten bij ons: diverse functies met groeimogelijkheden

Ontdek jouw passie en carrièrekansen: diverse functies binnen handbereik!

Welkom bij een wereld vol dynamische en technische uitdagingen! Ben jij klaar om je talenten te benutten als Bronontwikkelaar, Operator Grondwatertechniek of Servicemonteur? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!


Bronontwikkelaar
Als bronontwikkelaar bij ons bedrijf krijg je de kans om je passie voor technologie en inventiviteit te combineren. Je wordt een belangrijke schakel in ons team, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en testen van hoogwaardige bronnen die onze producten en diensten ondersteunen. Vacatures > Bronontwikkelaar (haitjema.nl)


Operator Grondwatertechniek
Werk jij graag buiten? Houd je van vrijheid en zelfstandigheid en wil je graag meewerken aan de drinkwatervoorziening en aan duurzame energieoplossingen van het grondwater in Nederland? Dan hebben we een geweldige kans voor jou als Operator Grondwatertechniek. Vacatures > Operator Grondwatertechniek (haitjema.nl)


Servicemonteur

Als Servicemonteur speel jij een cruciale rol in ons team door ervoor te zorgen dat onze systemen efficiënt werken en eventuele storingen snel worden verholpen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het opsporen en verhelpen van technische problemen en het bieden van technische ondersteuning aan onze klanten. Vacatures > Servicemonteur (haitjema.nl)

 

Bij ons staat teamwork centraal, waarbij we je alle nodige tools en training bieden om te groeien en te excelleren in je rol. Of je nu een ervaren professional bent of net je carrière start, wij verwelkomen je met open armen. Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en maak deel uit van een industrie die zich inzet voor een duurzame toekomst!

Terug